Een doordachte aanpak

Bij Van Havere Projects hanteren we altijd een doordachte aanpak bij elk project. We willen immers dat de investering van onze klanten rendeert. Daarom gaan we altijd planmatig en goed voorbereid te werk. We kijken steeds naar de huidige situatie en specifieke behoeften van onze klanten. Daarom is een eerste inspectie erg belangrijk.

1

Voorbereiding

1
Plaatsbeschrijving

Na een open gesprek doen wij een grondige inspectie ter plaatse, geven wij inzicht in de situatie en professioneel advies.

2
Offerte met technische bijlagen

Je ontvangt van ons een offerte op maat van jouw behoeften met alle technische details en materialen daarin vermeld.

2

Uitvoering

3
Voorschotfactuur

Wordt onze offerte goedgekeurd, dan krijg je van ons een voorschotfactuur en bestellen we de nodige materialen.

4
Inplannen van jouw project binnen 6 weken

Vervolgens gaan we het project concreet inplannen in samenspraak met de klant. Het aantal werkdagen hangt daarbij af van de grootte van het project.

5
Installatie

Hierna gaan we alles naadloos installeren volgens de planning en zoals vooraf gecommuniceerd met behulp van de afgesproken materialen.

Kwaliteit & flexibiliteit

Van Havere Projects sstaat garant voor uitstekende service met een persoonlijke aanpak en gerichte consultancy. Wij staan voor kwaliteit en flexibiliteit. Wij werken met kwalitatieve installaties van betrouwbare partners en bieden graag oplossingen op maat van onze klanten.

Duidelijke communicatie

Om de beste, meest geschikte installaties voor te kunnen stellen, moeten we eerst inzicht krijgen in de bestaande voorzieningen. Door onze duidelijke, open en persoonlijke communicatie krijg je altijd een goed zicht op de aard en impact van de werkzaamheden en de waarde van onze systemen.

3

Afwerking

6
Aflevering technische gegevens

Na de succesvolle afronding van het project gaan we nog even evalueren. We bezorgen je alle technische gegevens van je installaties en je krijgt volledig  inzage in de werking en het onderhoud van alle systemen.

7
Onderhoudscontract voor volledige ontzorging

Tenslotte kun je optioneel een beroep doen op ons voor het onderhoud van je installaties. We ontzorgen je ook graag bij keuringsaanvragen of aanmeldingen bij netbeheerders, zodat je zonder zorgen kunt blijven genieten van je rendement.

Meer dan 8 jaar ervaring

Van Havere Projects is een familiebedrijf met meer dan 8 jaar ervaring op vlak van koeling, airco en zonnepanelen. Wij kennen onze kwalitatieve installaties door en door en zoeken altijd naar de meest rendabele match tussen onze producten en onze klanten.

Over ons