Laadpalen

Je klanten een rondleiding geven in je showroom terwijl ze intussen hun elektrische wagen kunnen opladen op de parking. Het is een extra service die ze je zeker in dank zullen afnemen en die een boost zal geven aan je business. Van Havere projects zorgt voor de installatie van duurzame AC-laadpalen, een investering waar je nog heel lang plezier van zult hebben.

Contacteer ons Over ons

Betrouwbare partner

Bij Van Havere Projects vertrekken we altijd vanuit de vraag van de klant en gaan we op zoek naar de meest geschikte en renderende oplossing op maat. Onze projecten worden persoonlijk en vakkundig opgevolgd door een projectleider. Dit rechtstreeks contact bevordert de communicatie waardoor projecten sneller gerealiseerd kunnen worden.

Voor elke schaal

Bij Van Havere Projects steken we enthousiast de handen uit de mouwen voor elk project, groot of klein. Van het optimaliseren van het energiebeheer of binnenklimaat van particuliere woningen, het aanreiken van koel- en vriesoplossingen voor winkel(keten)s tot het compleet beheren van gigantische solarparken voor de industrie.

8 jaar ervaring

Als familiebedrijf met ruim 8 jaar ervaring op zak in koeltechnieken, airco, ventilatie en zonnepanelen kunnen we onze klanten een totaaloplossing aanreiken op basis van hun woon- of werksituatie, wensen en noden, zowel voor nieuwbouw- als renovatieprojecten. Dit doen we met behulp van onze eigen vakmensen en betrouwbare partners.

AC- versus DC-laadpalen

Aangezien je zowel gelijkstroom als wisselstroom hebt, heb je twee soorten laadpalen. Een gelijkstroomlader of DC-lader (Direct Current) wordt ook snellader genoemd. Bij Van Havere specialiseren we in wisselstroomladers of AC-laders (Alternate Current). Dit zijn de standaard laadpalen die bovendien het meest voordelig zijn. Zij hebben ook geen omvormer nodig en zijn geschikt voor alle elektrische wagens, ook diegene die ongeschikt zijn voor snelladen.

Eenvoudig opladen

Eén of enkele kwalitatieve laadpalen zijn een waar gemak om je elektrische wagen op te laden, op kantoor of onderweg. Je doet er jezelf en je klanten dan ook enorm veel plezier mee. Wij werken met betrouwbare partners en leveren AC-laadpalen die steunen op de nieuwste technologie en daardoor erg toekomstbestendig zijn. Bovendien zijn ze enorm gebruiksvriendelijk.

Plaatsing en nazorg

Bij Van Havere Projects kun je terecht voor de professionele plaatsing van AC-laadpalen maar ook voor support en het softwarebeheer en onderhoud achteraf. Onze elektromonteurs zijn gecertifieerd en garanderen na plaatsing een uitstekende en snelle service.

Laat ons samenzitten!

Wil je graag een persoonlijke AC-laadpaal aanschaffen voor je elektrische wagen of één of enkele voor je klanten? Bij Van Havere Projects kun je  terecht voor professioneel advies, de volledige plaatsing en het onderhoud van kwalitatieve, gebruiksvriendelijke en betaalbare laadpalen.

Neem contact op