Projectmanagement

Bij Van Havere Projects ontzorgen we onze klanten graag van A tot Z! Jouw bouwproject of energieproject in onze bekwame handen geeft jou meer rust, tijd en energie voor andere taken. We streven dus niet alleen naar comfort in jouw woning maar ook naar gemoedsrust in jouw leven. Heb je een totaalproject waarvoor je nog ondersteuning of advies kunt gebruiken? Of wil je de volledige coördinatie of complete onderhoud aan ons overlaten?

Contacteer ons Over ons

Betrouwbare partner

Bij Van Havere Projects vertrekken we altijd vanuit de vraag van de klant en gaan we op zoek naar de meest geschikte en renderende oplossing op maat. Onze projecten worden persoonlijk en vakkundig opgevolgd door een projectleider. Dit rechtstreeks contact bevordert de communicatie waardoor projecten sneller gerealiseerd kunnen worden.

Voor elke schaal

Bij Van Havere Projects steken we enthousiast de handen uit de mouwen voor elk project, groot of klein. Van het optimaliseren van het energiebeheer of binnenklimaat van particuliere woningen, het aanreiken van koel- en vriesoplossingen voor winkel(keten)s tot het compleet beheren van gigantische solarparken voor de industrie.

8 jaar ervaring

Als familiebedrijf met ruim 8 jaar ervaring op zak in koeltechnieken, airco, ventilatie en zonnepanelen kunnen we onze klanten een totaaloplossing aanreiken op basis van hun woon- of werksituatie, wensen en noden, zowel voor nieuwbouw- als renovatieprojecten. Dit doen we met behulp van onze eigen vakmensen en betrouwbare partners.

Consultancy

Van Havere Projects heeft de knowhow en ervaring om je professioneel te adviseren over duurzame energie, ventilatie, koeltechnieken of elektriciteit. We begeleiden je ook graag bij het in orde maken van keuringen en attesten of geven je informatie met betrekking tot de milieuwetgeving van toepassing op jouw voorzieningen. Wij ondersteunen graag je volledige project en zijn je aanspreekpunt voor al je vragen over de werking, het rendement en het onderhoud van je installaties.

Uitbating

Ook voor de complete uitbating van jouw solarpark kun je Van Havere Projects inschakelen! Door onze ervaring met het totale management van industriële projecten zijn we in staat om je de volledige projectleiding en werfleiding uit handen te nemen. Start je met een project waarin duurzame energie, koeling of elektriciteit een belangrijke rol speelt en dat je professioneel wilt laten opvolgen? Dan is dit bij Van Havere Projects in bekwame handen. Wij kunnen elk totaalproject feilloos coördineren. Zo beheren wij momenteel onder andere het grootste zonnepanelenpark van Vlaanderen.

Onderhoud

Bij de complete ontzorging van onze klanten hoort ook het onderhoud van hun installaties. Zelfs bestaande installaties die niet door ons werden geplaatst komen wij met plezier herstellen of onderhouden. Afhankelijk van onze onderhoudsovereenkomst is het zelfs mogelijk om binnen de 24 uren ter plaatse te zijn om eventuele problemen op te lossen. Je kunt bij ons sowieso op de nodige ondersteuning rekenen bij procedures als keuringen, nodige testen of attesten. We bieden ook graag hulp bij onder andere het aanmelden van installaties bij je netbeheerder.

Laat ons samenzitten!

Wil je je energieproject graag in professionele handen geven? Laat ons je dan van A tot Z ontzorgen. Wij nemen het volledige beheer op ons en via onze heldere communicatie blijf je toch altijd volledig op de hoogte. Laat ons samenwerken zodat jij op je twee oren kunt slapen.

Neem contact op