Zonnepanelen

Met zonnepalen ben je voorbereid op de toekomst en word je minder afhankelijk van externe energieleveranciers. Door het systeem van de ‘terugdraaiende teller’, of een positieve teller bij gebruik van een tweede digitale meter, kun je na installatie perfect zien hoeveel je maandelijks bespaart op energiekosten. Zo creëer je een autonoom systeem waarmee je voor een groot stuk voorziet in je eigen energie. Dit is niet alleen goed voor je portemonnee; je draagt meteen ook je steentje bij aan het milieu. Bij Van Havere Projects zorgen we voor de meest rendabele oplossing op maat. Zo garanderen we optimaal zelfverbruik.

Contacteer ons Over ons

Betrouwbare partner

Bij Van Havere Projects vertrekken we altijd vanuit de vraag van de klant en gaan we op zoek naar de meest geschikte en renderende oplossing op maat. Onze projecten worden persoonlijk en vakkundig opgevolgd door een projectleider. Dit rechtstreeks contact bevordert de communicatie waardoor projecten sneller gerealiseerd kunnen worden.

Voor elke schaal

Bij Van Havere Projects steken we enthousiast de handen uit de mouwen voor elk project, groot of klein. Van het optimaliseren van het energiebeheer of binnenklimaat van particuliere woningen, het aanreiken van koel- en vriesoplossingen voor winkel(keten)s tot het compleet beheren van gigantische solarparken voor de industrie.

8 jaar ervaring

Als familiebedrijf met ruim 8 jaar ervaring op zak in koeltechnieken, airco, ventilatie en zonnepanelen kunnen we onze klanten een totaaloplossing aanreiken op basis van hun woon- of werksituatie, wensen en noden, zowel voor nieuwbouw- als renovatieprojecten. Dit doen we met behulp van onze eigen vakmensen en betrouwbare partners.

Merkonafhankelijk

Als merkonafhankelijk leverancier kunnen we altijd objectief kiezen voor de beste oplossing voor onze klanten. Zo ben je zeker dat je kunt genieten van een duurzaam zonnestroomsysteem dat voor jouw specifieke situatie het hoogste rendement zal opleveren. Jouw opbrengst is onze uitdaging. Met Van Havere Projects als betrouwbare partner pluk je al heel snel de vruchten van elke zonnestraal die je oogst. En daar zal ook het milieu je heel dankbaar voor zijn.

Gratis voorstudie

Bij Van Havere Projects begrijpen we dat een duurzame investering geen impulsaankoop is. Daarom doen we vooraf altijd een grondige voorstudie, waarbij we je pand gaan inspecteren en de staat van het dak en de aansluitingen zullen controleren. Dit is volledig gratis! Alleen op basis van volledige voorkennis kunnen we het juiste advies geven. Ontvang  je graag vrijblijvend een offerte van ons voor een hoogrenderend intelligent solarsysteem? Maak dan vandaag nog een afspraak.

Groot of klein

Wij hebben de expertise om zowel kleine als grote projecten in goede banen te leiden. Heb je zonnepanelen nodig voor het dak van een bescheiden particuliere woning of wil je dat we het volledige beheer van een meerdere hectaren groot solarpark op ons nemen? Onze vakmensen gaan met evenveel enthousiasme en vakkennis elke kleine of grote uitdaging aan. Je kunt bij ons terecht voor de duurzame installatie van streng geselecteerde topproducten en het onderhoud daarvan!

Laat ons samenzitten!

Wil je graag meer informatie over de terugverdientijd van zonnepanelen? Wil je weten wat de voordelen zijn van zonne-energie voor jouw specifieke woonomstandigheden? Wij geven je graag professioneel advies. Maak vrijblijvend een afspraak met ons en stel ons gerust bijkomende vragen.

Neem contact op