Betrouwbare kwaliteitsproducten

Als onafhankelijk expert op vlak van duurzame energie, ventilatie en koeling kunnen we een beroep doen op diverse leveranciers van kwalitatieve installaties in verschillende prijsklassen, die we selecteren op maat van onze klanten en hun specifieke behoeften.

Thercon

Thercon is dé specialist op het gebied van warmtepompen, airconditioning, luchtzuivering en luchtverversing. Met behulp van hun kwalitatieve installaties zorgen zij dag na dag voor warm water en een comfortabel binnenklimaat in talloze woningen, kantoren, ondernemingen, winkels en winkelcentra, hotels en ziekenhuizen. Zowel voor nieuwbouwprojecten als renovatieprojecten, als particulier of als bedrijf zit je goed met een betrouwbare installatie van Thercon. Deze partner werkt bovendien hard aan nieuwe toepassingen en toebehoren om de installatie en werking van hun toestellen te blijven optimaliseren en zetten enorm in op duurzame, groene energie.

ECR / Beijer Ref

Beijer Ref specialiseert zich al sinds 1960 in koeltechnieken onder de vleugels van het Zweedse moederbedrijf Beijer Ref AB. Naast de verkoop van duurzame producten zijn ze goed in het begeleiden van industriële projecten die betrekking hebben op koeltechnieken. Intussen zijn ze wereldleider op het gebied van distributie van HVAC en koeling. Ze bieden een enorm uitgebreid productgamma en staan altijd klaar voor onze installateurs met technische ondersteuning.

Berner

Berner is een erkend specialist in verbruiksmaterialen en gereedschappen voor de automotive en de bouwsector. In hun assortiment vind je onder meer bevestigingsmaterialen, elektrische componenten en accessoires, bouwbenodigdheden en gereedschappen. Dit familiebedrijf is enorm innovatief en eigentijds. Hun motto is ‘be brave’ of durf te falen. Alleen door dat leerproces kun je een verschil maken op de markt en klanten altijd het beste gunnen.

Rexel

Rexel is een bekende groothandel in elektrisch materiaal en duurzame oplossingen voor zowel de residentiële, de industriële als de tertiaire markt. Als veerkrachtige en verantwoordelijke partner willen ze alle belangrijke spelers op de energiemarkt optimaal ondersteunen. Ze bieden niet alleen een ruim assortiment aan elektrische tools, kabels en verlichting. Als experten in hun vakgebied bieden ook professioneel advies aan. Hun persoonlijke aanpak maakt hen een unieke en aangename partner.

Air Trade Centre / Cairox

Het Air Trade Centre of Cairox Belgium is een toonaangevende leverancier van producten voor verwarming, ventilatie en airconditioning en bovendien een betrouwbare, toegankelijke partner. Dit bedrijf biedt totaaloplossingen voor HVAX-projecten en ondersteuning aan de professionele installateurs die ze tot een goed einde brengen. Hun aanbod omvat onder meer warmtepompen, verluchtingsroosters, ventilatiesystemen en airco. Deze oplossings- en klantgerichte partner deelt graag zijn expertise wat betreft het verbeteren van het binnenklimaat en streeft altijd op een veilige manier naar een gezonde en comfortabele temperatuur en luchtvochtigheid binnen.

Van Oirschot

Van Oirschot is een familiale groothandel in verwarmings- en installatiemateriaal. Dit technisch familiebedrijf levert al sinds 1967 duurzame producten aan professionele installateurs, dit voor onder meer ventilatie en sanitaire installaties. Bovendien bieden ze hen ondersteuning bij het selecteren van de meest energie-efficiënte oplossingen voor verwarming en ventilatie. Dit bedrijf is enorm meegegroeid met hun cliënteel. Ze willen te allen tijde blijven innoveren, hun expertise vergroten, kwaliteit leveren en tegelijkertijd ook toegankelijk en nabij blijven voor hun klanten.

Heytec

Heytec is een ambitieuze en betrouwbare leverancier voor installateurs in koel- en klimaattechnieken. Ze hebben een eigen productiedepartement en een indrukwekkende voorraad aan kwalitatieve onderdelen voor koeling, klimatisatie én warmtepompen. Ze zijn ook zeer sterk in communiceren en informeren en bieden bovendien een lokale en persoonlijke service aan hun klanten. Ze willen niet alleen de béste technische groothandel in hun branche zijn maar willen ook graag bijdragen aan het succes van de installateur en zijn werkbeleving zo aangenaam mogelijk maken.

Doordachte aanpak

Bij Van Havere Projects hanteren we altijd een doordachte aanpak bij elk project. We willen immers dat de investering van onze klanten rendeert. Daarom gaan we altijd planmatig en goed voorbereid te werk. We kijken steeds naar de huidige situatie en specifieke behoeften van onze klanten. Daarom is een eerste inspectie erg belangrijk.

Onze werkwijze

Loyale partners

Bij Van Havere Projects kunnen we elk bouwproject of energieproject van A tot Z in goede banen leiden. Dat hebben we te danken aan een uitstekende samenwerking met talloze loyale partners. Zin om met ons samen te werken?

Contacteer ons