Ventilatie

Elke dag in kwalitatieve lucht vertoeven is essentieel om een goede gezondheid te behouden. Met degelijke ventilatie wordt steeds verse, nieuwe lucht aangevoerd en de gebruikte lucht afgevoerd. Dit vermijdt schimmelvorming en kan typische klachten zoals hoofdpijn en sufheid verminderen. Van Havere Projects biedt ventilatie aan op maat, al dan niet met warmterecuperatie.

Contacteer ons Over ons

Betrouwbare partner

Bij Van Havere Projects vertrekken we altijd vanuit de vraag van de klant en gaan we op zoek naar de meest geschikte en renderende oplossing op maat. Onze projecten worden persoonlijk en vakkundig opgevolgd door een projectleider. Dit rechtstreeks contact bevordert de communicatie waardoor projecten sneller gerealiseerd kunnen worden.

Voor elke schaal

Bij Van Havere Projects steken we enthousiast de handen uit de mouwen voor elk project, groot of klein. Van het optimaliseren van het energiebeheer of binnenklimaat van particuliere woningen, het aanreiken van koel- en vriesoplossingen voor winkel(keten)s tot het compleet beheren van gigantische solarparken voor de industrie.

8 jaar ervaring

Als familiebedrijf met ruim 8 jaar ervaring op zak in koeltechnieken, airco, ventilatie en zonnepanelen kunnen we onze klanten een totaaloplossing aanreiken op basis van hun woon- of werksituatie, wensen en noden, zowel voor nieuwbouw- als renovatieprojecten. Dit doen we met behulp van onze eigen vakmensen en betrouwbare partners.

Belang van ventilatie

Ventilatie zorgt voor de afvoer van gebruikte of uitgeademde lucht en de aanvoer van nieuwe, verse lucht. Dit is van essentieel belang voor je gezondheid en die van je woning. Het vermijdt schimmelvorming en vochtproblemen en gezondheidsklachten zoals vermoeidheid, sufheid en hoofdpijn. Aan de hand van moderne technieken kunnen we zelfs de luchtvochtigheid en temperatuur in jouw woning bepalen voor een optimaal, comfortabel binnenklimaat, volledig op maat!

Nieuwe EPB-norm

Vanaf 1 januari moet iedere nieuwbouw of verbouwing waarvoor een stedenbouwkundig attest vereist is voldoen aan de minimumvereisten voor ventilatie. Hiermee wordt het belang erkend van een kwalitatief binnenklimaat voor onze gezondheid en die van onze woningen. De studiedienst van Van Havere Projects is ook vertrouwd met de vaak opgelegde akoestische criteria voor woningen. Met behulp van metingen en accurate testverslagen kunnen we altijd de beste oplossing aanbieden.

Onderhoud

Wij bieden niet alleen totaaloplossingen voor particuliere klanten en de industrie. We ontzorgen ook graag onze klanten met een geschikt onderhoudspakket op maat. Of het nu om één enkel toestel gaat in een particuliere woning of een volledig appartementsblok, wij voorzien met plezier het onderhoud dat je nodig hebt. Zo zijn je installaties altijd in perfecte conditie en hoef je nooit wakker te liggen van je ventilatiesysteem. Bovendien bespaart het je een boel reparatiekosten.

Laat ons samenzitten!

Biedt je binnenklimaat je niet het comfort dat je verdient? Of zoek je naar oplossingen om je woning rendabel en energiezuiniger te maken? Maak dan vrijblijvend een afspraak met ons, deel je wensen of bezorgdheden en wij staan je heel graag bij met professioneel advies.

Neem contact op