Van Havere Projects

Van Havere Projects is een familiebedrijf opgericht in 2012. We zijn al jaren actief in klimatisatie. Dit omvat zowel airconditioning als industriële koeling. We zijn ook experten in natuurlijke energie en ventilatie. Aan de hand van duurzame installaties ontfermen wij ons over het comfort van onze klanten. Die kunnen genieten van een perfect binnenklimaat, betrouwbare koelsystemen voor producten of rendabele, autonome, natuurlijke vormen van energie. Uitstekende klantenservice en duidelijke communicatie zijn slechts enkele van onze troeven.

Consultancy

Door onze ervaring en expertise kunnen wij ook consultancy aanbieden aan onze klanten en hen volledig ontzorgen met onze onderhoudsservice op maat. Je kunt ons altijd aanspreken voor informatie over milieuwetgeving of professioneel advies inzake elektriciteit, duurzame energie, ventilatie of koeling. Ook in verband met keuringen en attesten kun je bij ons terecht. Heb je hulp nodig bij de ondersteuning van jouw project? Neem dan snel contact op.

Uitbating

Baart de uitbating of het beheer van je solar park je zorgen? Dan nemen wij het volledige management daarvan met veel plezier onder onze vleugels. Wij hebben intussen veel ervaring opgedaan in binnen- en buitenland met het opvolgen van industriële projecten. Zowel voor projectleiding en -management als werfleiding kun je bij ons terecht. Elk project met betrekking tot duurzame energie, elektriciteit en koeling is bij ons in goede handen!

Dimitry Van Havere Bestuurder
Kenny Van Havere Bestuurder
Anke Lyssens Administratieve ondersteuning
Isabel D’Hollander Administratieve ondersteuning
Glenn Van Havere Arbeider
Joris De Witte Arbeider
Yarno ’s Jongers Arbeider
Ruben Laureys Arbeider
Siebe Lyssens Arbeider

Ons team

Ons familiebedrijf werkt met een hecht team van arbeiders en bedienden die niet alleen over de nodige vakkennis beschikken maar ook jaren ervaring op zak hebben in de sector. Het zijn stuk voor stuk betrouwbare werkkrachten die elke dag met enthousiasme en dezelfde toekomstvisie de handen uit de mouwen steken. Heldere communicatie en eersterangs klantenservice zijn voor ons belangrijke kernwaarden.

Heb je een project?

Wij coördineren of beheren voor jou met plezier elk groot of klein project. Start je met een energie- of bouwproject waarvoor je onze expertise kunt gebruiken? Dan staan we je graag bij met passend advies en professionele ondersteuning. Ook voor het management van je project van A tot Z kun je bij ons terecht.

Over ons