Koeling & Airco

Wonen en werken in een aangename temperatuur is al lang geen luxe meer maar een basiscomfort. Bij Van Havere Projects kun je rekenen op een kwalitatief systeem dat voor jou altijd de juiste temperatuur regelt. Geen enkele hittegolf zal nog invloed hebben op jouw productiviteit of humeur. Ook voor de koeling van drank en etenswaren kunnen wij zeker een oplossing op maat bieden.

Contacteer ons Over ons

Betrouwbare partner

Bij Van Havere Projects vertrekken we altijd vanuit de vraag van de klant en gaan we op zoek naar de meest geschikte en renderende oplossing op maat. Onze projecten worden persoonlijk en vakkundig opgevolgd door een projectleider. Dit rechtstreeks contact bevordert de communicatie waardoor projecten sneller gerealiseerd kunnen worden.

Voor elke schaal

Bij Van Havere Projects steken we enthousiast de handen uit de mouwen voor elk project, groot of klein. Van het optimaliseren van het energiebeheer of binnenklimaat van particuliere woningen, het aanreiken van koel- en vriesoplossingen voor winkel(keten)s tot het compleet beheren van gigantische solarparken voor de industrie.

8 jaar ervaring

Als familiebedrijf met ruim 8 jaar ervaring op zak in koeltechnieken, airco, ventilatie en zonnepanelen kunnen we onze klanten een totaaloplossing aanreiken op basis van hun woon- of werksituatie, wensen en noden, zowel voor nieuwbouw- als renovatieprojecten. Dit doen we met behulp van onze eigen vakmensen en betrouwbare partners.

Temperatuur op maat

Als experten in klimatisatie kunnen we betrouwbare koelsystemen voorzien voor alle sectoren. Of het nu om de koeling van vleeswaren of datacentra gaat, Van Havere Projects regelt de juiste temperatuur voor je product. Onze duurzame aircosystemen zorgen dan weer voor een aangename gevoelstemperatuur. Zelfs extreme buitentemperaturen zullen geen invloed hebben op je humeur of productiviteit. Het is immers onze missie om het comfort van onze klanten te vergroten.

Particulier of industrie

Voor Van Havere Projects is geen project te klein of te groot. Heb je nood aan airconditioning of industriƫle koeling? Gaat het om een nieuwe installatie of het ombouwen van een bestaande? Wij gaan met plezier de uitdaging aan, want we hebben voor elke toepassing wel een kwalitatieve oplossing.

Onderhoud & herstelling

Bij Van Havere Projects kun je ook terecht voor het onderhoud en herstel van je bestaande installaties, zelfs indien ze aanvankelijk niet door ons werden geplaatst. Afhankelijk van de overeenkomst is zelfs een 24-urenservice mogelijk. Wij bieden ook graag de nodige ondersteuning. Weet je niet aan welke voorwaarden je volgens de huidige milieuwetgeving moet voldoen? Dan helpen we je graag, bijvoorbeeld met het bijhouden van logboeken, het uitvoeren van lektesten of het bezorgen van drukattesten.

Laat ons samenzitten!

Biedt je binnenklimaat je niet het comfort dat je verdient? Of zoek je naar oplossingen om je woning rendabel en energiezuiniger te maken? Maak dan vrijblijvend een afspraak met ons, deel je wensen of bezorgdheden en wij staan je heel graag bij met professioneel advies.

Neem contact op