A COMFORTABLE AIR

Koeling & airco

Van airconditioning tot industriële koeling. Van nieuwe installaties tot het ombouwen van bestaande. Ook koelsystemen voor computerruimte en datacenters zijn geen onbekenden. De keuze voor airconditioning wordt vandaag de dag steeds evidenter. Voor iedere toepassing wordt een keuze gemaakt uit het meest efficiënte koelsysteem, gaande van gewone split - units, VRV - systemen, condensing - units, rooftops en lucht - of watergekoelde ijswaterchillers.

 

VHP is - sinds de oprichting in 2012 - actief in de klimatisatie, zowel wat betreft industriële koeling als airconditioning. Een oplossing voor elke toepassing…

Uiteraard kan de klant bij ons terecht voor het onderhoud en het herstellen van bestaande installatie, zelfs indien deze niet door ons werd geplaatst. Mits overeenkomst kan dit gebeuren op basis van een 24u - service.

 

Om te voldoen aan de huidige milieuwetgeving kan

de klant bij ons terecht voor de nodige ondersteuning. Denken we hierbij aan de logboeken, drukattesten, uitvoeren van lektesten,...

 

 

 

PHOTOVIEWER

Ventilatie

Ventilatietechnieken zijn vandaag de dag niet meer weg te denken in ons dagelijks leefpatroon. Onze afdeling ventilatietechnieken biedt een totaaloplossing voor al uw wensen en noden op het gebied van luchtverversing en -behandeling. In functie van uw vraag ontwerpen onze vakmensen projecten die op maat uitgewerkt kunnen worden. Al deze projecten worden door de desbetreffende projectleider persoonlijk opgevolgd waardoor de rechtstreekse aanspreekbaarheid en beslissingssnelheid zeer groot is.

 

De nieuwe EPB - norm vereist dat vanaf 1 januari 2007 iedere nieuwbouw of renovatie, waarvoor een stedenbouwkundig attest vereist is, moet voldoen aan de minimumvereisten voor ventilatie. Hierdoor wordt het verlangen naar een comfortabel binnenklimaat van het hoogste belang. Een ventilatiesysteem met eventueel warmterecuperatie kan hier zijn efficiëntie bewijzen. Indien nodig kan deze ruimtelucht gefilterd, verwarmd, gekoeld, bevochtigd en ontvochtigd worden.

 

Onze studiedienst is ook vertrouwd met de vaak opgelegde akoestische criteria en kunnen aan de hand van metingen en testverslagen de meest optimale oplossing aanbieden.

 

 

 

 

Van Havere Projects is uw specialist voor:

 

• Koel en vriesinstallaties

• Koelkamers en vrieskamers

• Koeltoonbanken en koelmeubelen

• Airconditioning en luchtbehandeling

• Warmtepompen

• IJswatermachines en chillers

• Warmterecuperatie.

 

 

 

A COMFORTABLE AIR by Van Havere Projects                  Latest update 04-2015